Wij zijn een gecertificeerde Google partner

De badge geeft aan dat Ads-marketing Google gecertificeerde specialisten in huis heeft. Het bedrijf is gezond en heeft tevreden klanten. Daarnaast zet het de praktische tips van Google optimaal in om de beste resultaten voor uw bedrijf te behalen. U kent uw bedrijf, Google Partners kennen het internet. Laat een gecertificeerd bedrijf uw online marketing beheren, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Theoretische kennis

Partners blijven op de hoogte van de nieuwste Google-tools en -producten door elke 12 maanden door Google verzorgde certificeringsexamens met goed gevolg af te leggen.

Praktijkkennis

Partners onderscheiden zich van anderen met bewezen prestaties. Ze gebruiken praktische tips uit de branche om uw marketingcampagnes te beheren en zijn er volledig op gericht u te helpen het maximale uit uw marketingbudget te halen.

Toegang tot Google

Partners werken rechtstreeks samen met Google. Zij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe producten en mogen deze als eerste gebruiken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Google AdWords & Facebook Ads

Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor Google Adwords & Facebook-Ads.