1. AdWords opzetten

Voor het opzetten van een AdWords account moet je een aantal stappen doornemen. Er moet een nieuwe gmail account worden aangemaakt u moet u adwords activeren met u gegevens met de bedrijfsnaam, btw- nummer, kvk-nummer en bankgegevens. We kijken wat het doel is, de duur en het budget van uw campagnes. Wilt u branding of response voor u bedrijf of product.

2. AdWords optimaliseren

Dan begint het werk met het opzetten van de campagnes en instellingen in orde maken zoals de targeting, dagbudgetten, advertentiegroepen, zoekwoorden en advertenties. Heeft u al een Adwords account? Wij kunnen voor de campagnestructuur, de zoekwoorden, biedingen en advertentieteksten optimaliseren om u maandelijkse kosten verlagen en u kwaliteitscore te verhogen met meer resultaat.

3. AdWords beheren

Een AdWords campagne moet constant worden geëvalueerd en aangepast worden. Wij analyseren onder meer het zoekgedrag en de ontwikkelingen in uw branche en passen waar nodig aan uw campagnes met nieuwe advertenties, zoekwoorden, promoties en acties. U zal regelmatig een uitgebreide rapportage krijgen op maat.

Google AdWords & Facebook Ads

Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor Google Adwords & Facebook-Ads.